Nyilatkozat az új polgári kormányzás kezdetén

Fidelitas: nagybetűs Közösség

Közössége azoknak a fiataloknak, akik nemcsak figyelik az országban zajló változásokat, hanem tesznek is azért, hogy bátran tekinthessünk a jövőbe.

Közössége azoknak a fiataloknak, akik nemzeti szabadelvű, konzervatív vagy kereszténydemokrata szellemiségben összefognak egy felemelt fejű, gyarapodó, elesettjeit felkaroló, értékeire büszke magyar nemzetért.

Fidelitas: a találkozások világa

A Fidelitas célja, hogy az új nemzedék számára felépítse a találkozások világát, ahol egymásra találnak a közösségükért elhivatottságot érző fiatalok.

A Fidelitas számára a polgári kormányzás nem cél volt, hanem egy lehetőség. Azzal tehetünk a legtöbbet a kormányzás sikeréért, hogy a magyar fiatalok álmait közvetlenül, a legjobb helyre juttatjuk el. Magyarország legnagyobb politikai ifjúsági szervezetének képviselői ennek szellemében teszik a dolgukat a Parlamentben és az önkormányzatokban.

A Fidelitas az Európai Néppárt ifjúsági szervezetében megmutatta, hogy lehet jókedvvel, másokat elfogadva, de határozottan tenni a magyar ügyekért. A Fidelitas 2011-ben, Magyarország EU-elnökségének évében ünnepli majd tizenötödik születésnapját. Az alkalom lehetőséget ad arra, hogy közelebb kerüljön Európa a magyar fiatalokhoz. Éljünk a helyzettel! Így válhat a jövő évi elnökség hosszú távú haszonélvezőjévé az új nemzedék!

Fidelitas: partner a fiatalokért

Az új polgári kormányzás kezdetén a Fidelitas felelőssége nagyobb, mint valaha. Magyarországon a felelőtlen szocialista kormányok miatt kilátástalan helyzetbe kerültek a felnövekvő generáció tagjai és a családalapításról álmodó fiatalok. Szervezetünk - a Fidesszel kötött szövetségesi szerződés céljait figyelembe véve - partnerként támogatja az új kormányt abban, hogy megteremtse az új nemzedék boldogulásának lehetőségét.


« Vissza az előző oldalra
 
Várjuk ötleteiket az alábbi email címre:
tiffan.zsolt@fidesz.hu